Zorgpunt Koekelare

Zorgpunt Koekelare

Huisarts

Vanaf mei 2024 wordt het zorgteam uitgebreid met een diëtiste

Maak nu uw online afspraak

Huisartsen

Afspraak maken

Het maken van een afspraak gebeurt bij voorkeur via de website.  U kunt ook via de praktijkassistente telefonisch een afspraak maken tussen 8u00 en 11u30 of tussen  13u00 en 16u00. 
Bij een afspraak worden er 15 minuten voor u gereserveerd en is er dus slechts tijd voor 1 patiënt.
In het geval u met meerdere patiënten tegelijk wenst te komen, moet er per patiënt een afzonderlijke afspraak gemaakt worden.

 

Uurrooster

Verlof

Volgende artsen zijn met verlof:

Dr. Alexander Moeyaert 22/08 tot en met 30/08
Dr. Amber Tolpe 08/07 tot en met 24/07
Sabine De Moor 22/07 tot en met 02/08

Veel gestelde vragen

Van maandag tot en met vrijdag, zowel 's morgens, 's namiddags als 's avonds  zijn er vrije raadplegingen voorzien.  U neemt plaats in de wachtzaal en wacht uw beurt af.
Uiteraard bent u vrij om te kiezen bij welke arts u op raadpleging gaat, maar hou er rekening mee dat er vaak ook een arts enkel op afspraak werkt. 

Het maken van een afspraak gebeurt bij voorkeur via de website.  U kunt ook via de praktijkassistente telefonisch een afspraak maken tussen 8u30 en 11u00 of tussen  13u00 en 16u00.  Uiteraard kunt u ook tijdens de consultatie een opvolgconsultatie plannen.
Bij een afspraak worden er 15 minuten voor u gereserveerd en is er dus slechts tijd voor 1 patiënt.
In het geval u met meerdere patiënten tegelijk wenst te komen, moet er per patiënt een afspraak gemaakt worden.

Huisbezoeken kunnen telefonisch (051 58 01 11) aangevraagd worden, liefst voor 10h30 indien u een bezoek de dag zelf wenst.  De praktijkassistente zal uw aanvraag afhandelen.  U hoeft hiervoor de arts niet te spreken. 

Wij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van  8h30 tot 18u00.
Spoedgevallen worden uiteraard prioritair behandeld, gelieve ons hiervoor telefonisch te contacteren.

's Avonds (vanaf 18u00) kunt u een beroep doen op de weekwacht via het nummer 051/58.28.82
In het weekend (vanaf vrijdag 18u00) en op feestdagen kunt u een beroep doen op de wachtdienst via het nummer 1733

Wij zijn volledig geconventioneerd, wat betekent dat je bij ons tariefzekerheid hebt:
consultatie overdag: 31.81 €
consultatie 's avonds: 36.40 €
huisbezoek overdag: 45.81 €

huisbezoek ' s avonds : 60.90 €

huisbezoek 's nachts : 105.35 €

In de meeste gevallen kan de arts de derde betalersregeling toepassen.   Dat betekent dat enkel het remgeld of de opleg zal gevraagd worden aan de patiënt.   In sommige gevallen is de arts verplicht de derde betalersregeling toe te passen (zoals bij patiënte met verhoogde tegemoetkoming).  In andere gevallen is de arts daartoe niet verplicht. 

In Zorgpunt Koekelare kan betaald worden met bancontact. 

De praktijk is telefonisch te bereiken op 051/580111.  De praktijkassisitente zal u te woord staan.  Vragen rond huisbezoeken worden geregeld via de praktijkassistente.     Omdat telefoons tijdens de consultaties als zeer storend worden ervaren door zowel arts als patiënt zal u enkel in uitzonderlijke gevallen doorverbonden worden met de arts.  Mogelijks zal de praktijkassistente u voorstellen dat de arts u terugbelt op een gepaster moment.  

U kunt uw labo resultaten terugvinden via myhealth, mijngezondheid.be  of cozo.    Spreek af met je arts, die jouw bloed afneemt  hoe jouw labo-resutaten zullen gecommuniceerd worden.    Als je de praktijk contacteert voor je labo-resulaten zorg er dan voor dat de arts die jouw bloed afgenomen heeft aanwezig is zodat hij jou te woord kan staan.     

Als u op raadpleging komt, geven we u telkens voldoende voorschriften mee.   In uitzonderlijke gevallen (bij vergetelheid of foute medicatie bvb.)  kan een voorschrift op een electronische manier aangemaakt worden.   Maar voor het opvolgen van uw therapie en gezondheid is het in uw belang om regelmatig op controle te komen. 

Werkonbekwaamheidsattesten of ziektebriefjes kunnen niet telefonisch worden afgeleverd.   Daarvoor moet u wel telkens langskomen.

Zorgpunt Koekelare zoekt huisartsen,die ons team willen vervoegen.   De huisarts die wij zoeken zal zelfstandig werken en een verregaande autonomie genieten.    Uiteraard wordt er binnen de associatie gewerkt met een gemeenschappelijk patiëntenbestand en infrastructuur.   Elke vorm van samenwerking is bespreekbaar.     Ben jij de gemotiveerde huisarts, die mee wil helpen om het project van zorgpunt Koekelare verder uit te bouwen, dan is in Zorgpunt Koekelare voor jou vast een mooie toekomst weggelegd.  Contacteer in dat geval dokter Moeyaert op 051/580111.

Zorgpunt Koekelare

051 58 01 11

Wachtdienst arts
1733

Ringlaan 1E
8680 Koekelare

Gelieve de paramedici rechtstreeks
te contacteren voor informatie